2010. november 24., szerda

Az első Barbie ruhám

Régen mutattam, most ez is csak egy gyors kitérő. Nyakunkon a karácsony és még mindig sehol sem vagyok! Csak, ha a felét megcsinálnám addig...
Kértek tőlem egy Barbie menyasszonyi ruhát, (ezúttal Tereza pózol benne) még sosem csináltam ekkorában, szívesen kipróbáltam. Meglátjuk mit szólnak hozzá. Tőlem meglepő módon elsőre sikerült, így az anyag felhasználásommal elégedett vagyok. :))
Hannának tetszik, így lesz helye mindenképpen! Ki gondolta volna...
A szabás mintát az oldal sávomban megtalálható "baba ruhák" közül választottam.
2010. november 2., kedd

Micsoda Kabát!

Etsy-s barangolásom során nem semmi kabátokra bukkantam! Szerintem Csodaszépek! Érdemes megnézni a boltját. Némelyik ugyan nekem kicsit sok, de a szabása és Főőőleg a kapucni Csuda jó, mindezt újrahasznosított pulóverekből! Ha sok pénzem lesz biztosan benevezek egy ilyen kabátra! :))

2010. november 1., hétfő

Konyha tündéreknek! :))

Konyhai szett kis tündéreknek!
A dolog az oviban indult...
Ha már varrok akkor gondoltam legyen az oviban is gyerek nap, vagy karácsony?
Éppen a folyosón várakoztam, hogy Hanna befejezze az uzsit és akkor megvilágosodtam. Konyha van, talán kötény is de edény fogó kesztyű az biztos nincs! :)) Aztán persze az óvónéni felvilágosított, sajnos kötény sincs. Így kézenfekvő az ajándék. Első körben a zöld kockásból...

Már fel is avattuk! Jól vizsgázott! :))

A hétvégén megnéztük a Sex és New York 2. részét. Nagyon jó kis kötényt láttam benne muffin mintával. Anya lánya szett és ha már a sütés ilyen jól megy, a kötény is sikerült, akkor nekünk is kell! Így elkezdtem vadászni a muffinos anyagokat. Találtam is az Etsyn!
Jövő héten meg is rendelem! Az itthoni kötényünk ebből az anyagból lesz! :))