2010. augusztus 10., kedd

Kedves mindenki! Utoljára!

Elkészült az elsö csoda, by Ejjkukk:


Kérek szépen mindenkit aki valami csodát varázsol a kockás anyagokból küldje el nekem vagy valahogyan jelezze, mert szeretném őket csokorba fogni és kitenni az oldalsávba, hogy mindenki gyönyörködhessen benne kedvére! :)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Tetszik a rávarrt minta!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is nagyon jó, nekem ez a kék piros színösszeállítás tetszik nagyon!

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon jó!!!Nekem meg fájdul a szívem, mert halogattam az anyagokat...és most olvastam, hogy már nincs is!!:-(( Lesz még??:-)))

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nem nagyon hiszem, mert ez csak egy kivételes alkalom volt jókor voltam jó helyen... Ennyiért sehol nem láttam még anyagot!! Sajnos! :(

    VálaszTörlés
  5. Én most voltam a Winter Textill nagykerben Budán. Árakat nem tudok mondani, de ott is végszámra vannak anyagok...:-)) Én sajna semmit nem vettem.:-( Ott volt a múltkor 200ft/ kg az anyag!!!:-)) De akkor meg nem jutottam be, mert szombat volt...nincs mákom mostanában!! Na majd egyszer lesz egy NAGY szerencsém. Mondjuk nyerek a Lottón??:-))) ( Venni kellene Lottót...?!):-)))

    VálaszTörlés
  6. Hűűű a lottóra én is hajtok, de sosem nyerek, talán mert elfelejtek venni. Mindig csak a gondolatig jutok! Aztán a pénzt elköltöm anyagra, pedig csak a szemem kívánja!:))

    VálaszTörlés