2010. október 28., csütörtök

Egéééérrr!!!!

Béka után egér? Hogyis persze!
Miután végig sóztam minden talán már meg is fagytak, "szegények". A változatosság kedvéért új lakók érkeztek. Már vártam őket, minden ősszel ellátogatnak hozzánk, általában a konyhában de volt már hogy a tv- be is bemásztak.
Ez a belepő viszont azt hiszem minden képzeletet felülmúlt. BRRRRRRR


Tetö térben alszunk, nincs is ott semmi érdekes számukra... Gondolom én. Itt lakunk már egy ideje de odafent még sosem találkoztam velük, sőt még nyomukat sem láttam, de most a szív bajt hozta rám!
Hajnali 3 óra a hirtelen ébredek, valami megcsípte az ujjam. /Naivan.... Megcsípte, bár csípte volna!/ Fordulok egyet de nem múlik a fájdalom, basszus, nem álmodom ez tényleg fáj! Tudatosult bennem, hogy ez nem akármi volt, ha felébresztett álmomból!
Gyorsan ki megyek óvatosan, ne zavarjak senkit, megnézem a sérülésem és meghökkenve tapasztalom, HŰŰŰŰŰ ez vérzik! Na ez már nem piskóta, sietek vissza kapcsolom a villanyokat ébresztem a párom és akkor egy szőrös izé spurizik ki az ágy alól!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez már azért több a soknál!
Kerestük éjjel, de a föld nyelte el. Azóta nem sokat aludtam. Várom a felmentő sereget kipakoljuk a tető teret nem nyugszom amíg mozog!
Ha valakinek nem tetszik a brutalitás, szívesen elküldöm postán!
Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy nem szeretem az állatokat, félek tőlük! (kivéve macska)
Mindig kell legyen közöttünk egy kerítés vagy egy ketrec. Állat simogatóba sem megyek! És a baromfi is csak akkor legyen a közelemben ha már nem mozog! Élő állat fóbiám van!
ÉÉÉÉÉs a hab a tortán, délután tetanusz!

17 megjegyzés:

  1. Jó az új blogruhád!
    Ilyet még nem is hallottam, hogy valakit megharapjon az egér, elég nagy pechhed van. Szerintem a megoldás pont az általad kedvelt állat lehet, én biztosan beengednék oda egy macskát, amíg meg nem fogja az egeret.

    VálaszTörlés
  2. :( Hú anyám, ezt most nagyon sajnálom. Mielőbbi jobbulást, és hirtelen egérírtást! Piszok állatok ezek!

    VálaszTörlés
  3. Hááát nem semmi. Két hete küzdök én is velük, utálom őket! Már szinte minden bútort megmozzgattam ideben, de még mindig mocorog valahol...gyűlölöm!!! Szotitok neked, hogy elkapd az irháját! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Nagyon aranyos az új fejléced :D
    A kisegér kilakoltatáshoz pedig sok szerencsét !!!!

    VálaszTörlés
  5. Áh, szerintem ne pakolj ki mindent, úgyis előjön magától, tegyél ki neki ragacsot, mi is most csíptük el a kis disznót!!!:))

    VálaszTörlés
  6. Háááát a hideg kiráz azóta! Én sem hallottam még ilyet, ha mondják nem hiszem el!
    Mindig megmosolyogják, hogy miért félek az állatoktól neeeem bááánt! Jobban fél az tőled! Na tessék!
    A blogom fejlécéhez pedig Vikitől kaptam képeket! Naggggyon szuper aranyosak! :)))

    VálaszTörlés
  7. Str: Neeeem merek addig lefeküdni nem látom mozdulatlan! Legközelebb a fejem harapja le! :)))

    VálaszTörlés
  8. Hú, ez nem semmi. Ilyet még tényleg nem hallottam. Mi üthetett ebbe az egérbe, hogy ilyet csinált. általában csak rohangálnak, de az is bőven elég. Én nagyon szeretem az állatokat, mindet, és van is fehér egerünk (ketrecben). De egyszer megszökött 3 egér, és napokig a lakásban üldöztük őket. Na, akkor már nekem is elegem volt velük.

    VálaszTörlés
  9. Utána már csak azon izgultam nehogy a gyerekekhez bemásszon ez kis szőrös! :S

    VálaszTörlés
  10. A ragacs jó megoldás,oda érdemes tenni,ahol a nyomvonala lehet.Ha találsz ilyent,de az ágyad környéke akkor biztos beletartozik.
    Nálunk a sütőbe szoktak bebújni,és az egyik szomszédunk adott ebből az egérragacsból.Úgy beleragadt mint a pinty.
    Én nem félek általában az állatoktól,de amikor minap kora este hazasétálás közben a város közepén lévő kertes házaknál egy róka ment el 1méterre mellettem,hát megállt bennem az ütő!De szerencsére mikor meglátott,akkor elhúzott,ezek szerint nem volt veszett.De hogy miért jött be ennyire?:O

    VálaszTörlés
  11. De durva ez az egeres történeted!!! A tetanusz is élmény lehet...Remélem, minél hamarabb elcsípitek!

    A fejléced pedig nagyon szuper!:)

    VálaszTörlés
  12. Atyám... ez ijesztő. Ez az egér közeli rokona volt a denevéreknek... micsoda pofátlan!!!

    Mi üthetett belé? Biztos sajtot fogdostál lefekvés előtt :D

    VálaszTörlés
  13. Most jöttem dokitól! 1 tetanusz + veszettség ellen még 5 alkalom! :S
    ÓVAKODJATOK AZ EGEREKTŐL!!!

    VálaszTörlés
  14. Szegény! :((( Remélem, nem fáj nagyon!
    Jobbulást és egérmentes telet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  15. Hát ősszel ez így szokott lenni. Én egész évben az udvaron csomagolt egérmérget teszek ki, azon meglátszik, ha megrágja. Ez elvonja a figyelmét a bejáratról. Az ablakokon szúnyogháló, a lakásban westy. Eddig megúsztuk idebent nélkülük, de a téglafuga rágását már hallottam. A ragaccsal mi is megfogtuk. Gazdaboltban vehető.
    További szép napokat! Azért a veszettség elleni oltás az elég gáz!
    Majd elfelejtettem, tetszik az új "gúnya"!

    VálaszTörlés
  16. Jaaaj. Eszembejuttatta egy régi vendégeskedésemet. Még középiskolás koromban vendégeskedtem valahol. Késő estig kuncogtunk az ágyban, mint ahogy illink tizenéves éretlen lánykákhoz. Egyszer már jó fáradtan aludtam volna el,mikor hallom piszkálás van az ágy alatt. Minden álom kiment a szememből. SOKAN voltak!!! Brrr. Végülis aludtam is valamennyit, de a félelem, azt nem tudom elfelejteni. Mikor mondtam a barátnőmenk, azt mondja, ja, tudom "csak az egerek"! Nahát én sem kérnék belőlük . Se élve se halva.

    VálaszTörlés
  17. Szegény, jobbulást neked! Nekem is van egy egeres történetem. Nyolcadikos voltam, amikor egy hittantáborban voltam és családoknál aludtunk. Mocorgást azt hallottuk egész este, még röhögtünk is rajta. Aztán egyszer csak érzem, hogy átszaladt a fejemen:) A frászt kaptam! Felébresztettük a házigazdát - azt sem tudta hol van az éjszaka közepén. Felmászott a karnisra, aztán pedig lejött az ablakpárkányra, de sajnos a házigazdánk közben bealudt.:D:D Egér maradt, mi mentünk a másik szobába. Aztán egész héten ezen nevettünk. Remélem, kicsit téged is megnevettetett!

    VálaszTörlés