2011. február 7., hétfő

Még egy díj!

Csipkerózsikától kaptam ezt a díjat! Nagyon örülök neki, ilyet még nem láttam, és nagyon tetszik! Végre valami hazai! :)
Köszönöm!!!

Az első akinek szeretném Kikita, mer gyönyörű babái vannak, nagyon hálás vagyok amiért megvarrta Dórimnak az őrangyiját és mert nagyon sokat köszönhetek neki a baba varrás terén is! Köszi Kitta!

Kósa Andi mert sok szép dolgot alkot többek között csak egy horgolótű és némi fonal segítségével és a többség kulissza titkait velünk is megosztja! Köszi! :)

Hegemony77 , mert mindig leesik az álam, hogy lehet ilyen apróban ilyen szépen dolgozni!

Ejkukk, mert gyönyörű anyagait csuda jól kombinálja amiből nagyszerű dolgok születnek!

És végül de nem utolsó sorban: Molika, mert praktikus darabjait nagyon igényes munkával teszi különlegessé!

A szabályok:

Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t.

7 megjegyzés:

  1. ó, köszönöm, hogy rám gondoltál... és most nagyon vizválasztó előtt állok, el kell döntenem, hogy mi is legyen vele... ugyanis régi elhatározásom, hogy nem veszek részt ebben a dij-továbbadós játékban, oszt mindig tettem kivételt, mert valamiért megtetszett maga a dij... és ez is egy nagyon aranyos dij... de azt hiszem mégsem viszem tovább... de ennek semmi köze hozzád, szeretek ide járni, nézelődni, olvasgatni... csak kaptam már egy pár pofont dijazás terén, félek nehogy neked én legyek az első... szóval, remélem megérted... köszönöm a kedves szavakat... és jövök még, gyere még te is hozzám... puszi Andi

    VálaszTörlés
  2. Persze! Nem erőszak úgy is csak jelképes! :)) Mindig benézek hozzád, mert szeretem amit csinálsz, sokat tanulok és ezentúl sem lesz másképp!:))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Nagyon kedves vagy, hogy gondoltál rám!

    VálaszTörlés
  4. de jó, hogy ezt mondod... nem éreztem túl jól magam az elmúlt órában... nem szerettelek volna megbántani és örülök, hogy végül jól végződik...

    VálaszTörlés
  5. Ugyan! Ilyenekből nem csinálok problémát! :)) Én ezeket a kör e-mail-eket utálom, hogy küld tovább x embernek.... Ez is hasonló ugyan, de mégis kicsit más! Megértem ha nincs kedved szórakozni vele, macerás az biztos! :)))

    VálaszTörlés
  6. Szijamija:) na mit látok én még csak most keveredtem a saját blogomra is, meg Hozzád is és köszi!!!:) Szívesen varrtam Neked mindent!

    VálaszTörlés