2011. március 9., szerda

Játszószőnyeg

Elkészült a következő darab játszó szőnyeg, vagy falvédő. Mivel két dologra használható a felfüggesztésen még gondolkodnom kell. 110X110- es. Nem akartam füleket varrni rá.
Valami hosszú szalagra gondoltam amivel majd fel lehet masnizni, de azt sem akartam fixre, nehogy belecsavarodjon a baba. Viszont tehetek bele riglit ami már átfűzhető és a szalagok le is szedhetők róla???

Mit gondoltok kilyukasszam, vagy van valakinek jobb ötlete?

7 megjegyzés:

  1. előszöris nagyon aranyos a játszószönyeged... imádom a szineit, bár nem tipusosan gyerekszinek, mégis valahogy mennek a figurákkal...
    mésodszor meg szerintem kár kilyukasztani... ott mindig sérülékeny lesz és hát gondolom gyerekeknél fő hogy strapabiró legyen... de sajna ötletem sincs... (tépőzár? - csak úgy jutott eszembe, bár lehet, hogy nagyon vacak ötlet)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! :o)
    A felfüggesztésre rém egyszerű a megoldás: varrsz egy tubust a hátlap anyagából, amibe lécet (vagy hasonlót) lehet fűzni, és felvarrod a tetejétől kicsit beljebb. Pár centivel legyen rövidebb oldalirányban, hogy a felfüggesztés majd ne látszódjon ki, és még bababiztos is! Annyi hátránya van, hogy mivel kész a műved, kézzel kéne rávarrnod, vagy nagyon megnézni, hova varrod, hogy az elején ne virítson a varrás...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon édes lett:)) Én a helyedben fonák oldalára varrnék a felfüggesztett oldalra végig bujtatót szalagnak, és ebben átfűzve fel lehetne masnizni képként falra. Ha csak játszószőnyeg, ki kell húzni belőle szalagot ,így nem balesetveszélyes, és nem is látszik szín oldalán bújtató. Hát jó zavarosra sikerült, ha nem tiszta kérdezz:))

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok! Jó az ötlet. Minden világos! :) Még megfontolom. Ha riglit ütök bele az nem annyira sérülékeny de az biztos, hogy nem szívesen lyukasztanám ki. A színvilág meg adott volt, ilyet kértek de állítólag a kicsik a kontrasztos dolgokat is szívesen nézegetik, abból meg van bőven. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett! És nem baj, ha nem a tipikus rószaszín vagy babakék. Aranyosak a figuráid!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen!
    Nem bánom, hogy ilyet is varrhattam, teszik ez a csoki szín! :)))
    Nagyon sok könyvet végig nézegettem milyenek is legyenek az állatkák! :)))

    VálaszTörlés
  7. Annyira fincsi kakaós a színe! Nagyon szép! Az előttem szólók pedig leírták az ötleteimet a probléma megoldására!

    VálaszTörlés