2011. június 12., vasárnap

Csak egy baba

Semmi új. Egybe szabott test, már rég varrtam amit talonba is tettem, most eljött az ideje ruhát és hajat is kapott végre.



Ma kirándultunk! :) Itt a közelünkben a senki földjén, van egy jókora levendula föld amit minden évben meglátogatunk ilyenkor. Imádom! Talán még egy kicsit korai, de azért már gyűjtöttünk egy kis csokorral. :)

5 megjegyzés:

  1. OHHHH! Csak egy baba??? Ne tudd meg, hogy Bogi mennyit játszik a TE babáddal. Mondjuk alapvetően stzeret babázni és nagyon sokáig elbibelődik vele. De a tiéd egy kedvenc.

    A levendula miatt meg nagyon irigykedek. Nekem két kicsi bokrocskám van...és most akarok átpofátlankodni a szomszédomba, mert neki a kapu előtt végig levendula van. Nagyon szeretem. Azt hiszem be kell még szereznem néhány tövet!!!:-)))
    Jó hétvégét kívánok nektek is! Illetve nem is hétvégét, hanem csak egyszerüen mára is szép napot!!!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Jajj de jó ezt hallani! :) De a visszajelzésekből kiindulva ezt a babát nem szeretik! :(
    A levendula pedig tényleg csodás, bár senki földjén van így nem is nagyon gondozzák kezd elvadulni ... :S Már koránt sem olyan szép mint pár éve.... Sajnos...
    Nem tudom mennyire legális ez de lehet ősszel meg kéne menteni pár tövet....

    VálaszTörlés
  3. Tök jó és én is pont göndörkét varrtam most, csak potn megláttalak, de még a színe is ilyesmi, majd nézd meg:) készülgetek a kóbikáiddal:)

    VálaszTörlés
  4. De jó vagy! Meg kell halni a dumádtól! :D

    VálaszTörlés
  5. Mennyire örülnék ha egy gombot is fel tudnék normálisan varrni,nem hogy egy ilyen "csak egy babát":D.Jól tetted hogy befejezted,nagyon szép lett.Bár még most járok Nálad először,azt hiszem maradok nézelődni.Én is szívesen látlak,további sok sikert!

    VálaszTörlés