2011. szeptember 7., szerda

Táska kicsit másképp.

Az esküvő óta valahogy nem érzek késztetést rá, hogy a varrógépem mögé üljek, pedig van még elmaradásom... Ildi igyekszem!!! :)
Viszont egyre inkább rákattantam a horgolásra! Nagyon tetszik, mert bárhol elővehetem és úgy érzem legalább nem haszontalanul telik az idő... Nagy "ráérésemben" elkezdtem böngészni a horgolós albumokat amiből nem kevés van és úgy gondoltam megpróbálkozom valami nagyobb falattal is így a blokkok sapkák és boleró után. Kíváncsi voltam menne e leírás alapján és azt kell mondjam első nekifutásra egész táska alakja van... :)
Vannak még hiányosságok mint például a szín összedolgozás de a blogtalin Mona megmondta nekem a frankót! Köszönöm itt is!
És nem akarom ugyan elszólni magam de remélem alakulóban van egy Pest környéki közös kötés- horgolás is! Nagyon örülnék neki! Lenne még mit tanulnom!:)

Kapott egy bélést is mágnes zárral. Méretét tekintve kb. 2 gombolyag fonal fér bele tartozékaival.
Végre már kreatív emberhez méltó helyet kapott a mobil horgoló műhelyem. Az eddigi bolti kis táskával szemben. (Meg is kaptam érte a magamét)

Nagy lelkesedésemre való tekintettel meg kellett látogatnom a kötős horgolósok Mekkáját! :))) Nem csalódtam szuper hely segítőkész emberek és még ezer hasonló szépség! Már csak a rózsafa horgolótűm hiányzik! :)


9 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen! Üdv a klubban! :))

    VálaszTörlés
  2. hogy kerül a táskába a bélés? :)

    VálaszTörlés
  3. Ügyes vagy, én egy kis szütyőben tartom / én horgoltam-itt találtam a horgo-blogon egy zsákocska leírást. Nem egészen olyan lett az enyém, más a fonal, kisebb, ezért lett szütyő /az aktuális fonalat és horgolótűt.
    Nagyon jó lenne, ha itt Szolnokon is találnék egy kötős-horgolós társaságot, szívesen csatlakoznék, mert van mit tanulnom.Jót lehetne beszélgetni, ötletelni a tanulás mellett. Ha valaki tud ilyet, szóljon.

    VálaszTörlés
  4. hu, ez nagyon jóóóó... a színei viszik a primet...

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok!
    Hát a színválasztás még jobban megy mint a horgolás! :D
    a kötős horgolós társaság ügyben itt tudsz érdeklődni:
    http://www.facebook.com/groups/118469888242442/

    VálaszTörlés
  6. Igazán szemrevaló kis táskát horgoltál! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi Helga! A te babáid ösztönöztek horgolásra de hamar rájöttem, hogy az nem az én súlycsoportom! :)

    VálaszTörlés