2011. május 26., csütörtök

Változás!

Már az előző bejegyzések valamelyikében is említettem nagy esemény előtt állunk... Ugyanis augusztusban bekötik a fejem! :) Kérdezték is, hova ez a nagy sietség :D nálunk most jött el az ideje. Nem ez tartottuk a legfontosabbnak de a mai világban nem is meglepő. Sokan élnek vad házasságban.
Nem bánom, hogy eltértünk a hivatalos sorrendtől, mert valljuk be ilyen koszorús lányokat nem sok ember választhat! Így a lányaimmal is osztozhatom örömömben. Mindenki ott lesz amikor hivatalosan is egy család leszünk! :)
Persze kérdezhetnétek jogosan, mit változtat a papír, na az tényleg nem sokat de az az élmény amiben akkor részem lesz, remélem életem végéig nem felejtem el! És azt is remélem aki akkor velünk ünnepel ugyan ezt érzi majd! :) És természetesen csak pozitív élmények jöhetnek!!!:)
Nem lesz nagy esküvő csak család + néhány barát, viszont szeretnénk megadni a módját.
Lesz hercegnős ruhám nekem is a lányoknak is. :) Az övéket én varrom... Szabad téri ceremónia, vacsi zene, és buli kifulladásig. :P
Éppen ezért is egy új szóval bővül a címtáram, nehéz kitalálni: Esküvői. :)
Itt szeretném megmutatni, hogy én hogyan csináltam. Nem dokumentálom az egészet de ami egy kreatív blogba belefér az mind leírom majd. Már csak azért is, mert szőrnyű milyen összegeket képesek kérni mindenért amit esetleg te magad is töredék áron megcsinálhatnál.

Ééés ha már VÁLTOZÁS, akkor addig magamat is formába kell hozni, hisz mikor legyen az ember a legszebb, ha nem az esküvőjén! :) Ezért mindent el is követek, hogy a legjobb formámat hozhassam akkor. Sportolok, figyelek az étkezésre eljárok szoliba, úszni. Persze az alakformálásomban nagy szerepet játszik unokatesóm, aki eddig személyi edzőként dolgozott, de egy éve már ő is a fiatal anyukák életét éli. Ennek köszönhetően kidolgozott egy edzésprogramot ami segít rajtunk, hogy az esetlegesen a terhesség és szülés következtében felhalmozódott túlsúlyunktól hatékonyan megszabaduljunk!
Na ilyen is volt már igaz, csak általában nem számolnak a babával! Sok anyuka nem tudja, vagy nem is akarja másra hagyni ilyenkor a babát. Itt nem kell elválnotok és mivel jó időben levegőzni is jár mindenki a csemetéjével onnan már csak egy lépés, hogy saját magunkért is tegyünk valamit! :)
Aki kíváncsi az én valóságsómra olvasson ITT is. :)

12 megjegyzés:

  1. tök jó érzés és izgi együtt készülni a nagy eseményre!

    VálaszTörlés
  2. Ja azt el is felejtettem írni, hogy élvezem mind a kettőt! :))

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, remélem tényleg minden úgy fog menni, lezajlani ahogy szeretnéd,és egy szép, örök emlék marad neked,s családodnak :) Én anno készülődést élveztem a legjobban, na jó maga esküvő sem volt rossz:))

    VálaszTörlés
  4. Köszi! És én is élvezem! :))) És várom is! :)

    VálaszTörlés
  5. GRATULÁLOK! Az biztos, hogy nagyon nagy élmény lesz Neked is és a lányoknak is!
    Jó bulizást és Sok Boldogságot!(továbbra is) :)

    VálaszTörlés
  6. Sok-sok örömteli pillanatot a nagy napra!

    VálaszTörlés
  7. nalunk mindig nagy csodalkozassal fogadjak a gyerekek, hogy oket miert nem vittuk el az eskuvonkre... mi gonosz fenevadak... hat, nalunk igy alakult, bar a titkos vagyam az volt, hogy baba is aldja meg a fogadalmunkat... akkor meg sejtettuk, hogy ez meg is tortent...
    szep idoszak ez, keszulodni, tervezni... a lanyok is biztos nagyon elvezik... en meg kivanok nektek esemenydus fejbekotosdit...

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm lányok! Ugye Andi sokan elkapkodják, pedig milyen jó lehet ezt a gyerekekkel átélni! :D

    VálaszTörlés
  9. Már megint késésben, mint mindig... De nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. Nálunk is később volt az esküvő, Lili akkor volt fél éves. Így, mivel nekünk nem hagyományos, hanem római esküvőnk volt, a szertartás részeként "névadót" is tartottunk. A régi római korban ui. az apa elismerése kellett ahhoz, hogy a gyermek a család részévé válhasson. Nagyon szép volt. Még jó, hogy készült róla felvétel, mert úgy izgultam, hogy jóformán semmire sem emlékeztem... :-)

    VálaszTörlés
  10. Az tényleg nagyon szép lehetett szívesen megnézném! Hagyományos ruhákban? :)))

    VálaszTörlés
  11. Nem, régi rómaiban. A férjem "hagyományörző" a Savaria Legio tagja így esett a választás a római szertartásra. Talán a szombathelyi tv honlapján még megtalálni a felvételt, 2008. augusztusában készült. Ha lesz időm, amiből a legkevesebb van, küldök képet e-mailen. Még a baba képpel is lógok... :-)

    VálaszTörlés